Foto: mojack
Obed bez dlhého pobytu v kuchyni. V hlavnej úlohe obľúbená pekárnička.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mleté mäso rozmiešame v nádobe
-
2
s červenou mletou paprikou, vajíčkami ,strúhankou , a okoreníme . Pridáme soľ.
-
3
Mäsovú zmes / polovicu/ preložíme do pekárničky.
-
4
Na panvicu s olejom pridám rozmiešané vajíčka, hrášok a nakrájanú červenú papriku. Dochutím soľou.
-
5
Ak nám vajíčka trochu " stuhnú " všetko dame na mäsovú zmes v pekárničke.Pridám druhú polovicu mäsovej zmesi a dám to piecť na program pečenie.
-
6
Po programe pečenie nechám ešte postáť aspoň 15-20 minut. Zatiaľ si uvarím zemiaky a prichystám zeleninový šalát ako prílohu. Po vybratí z pekárničky
-
7
" roládu" nakrájame
-
8
a priložíme k zemiakom.
Vyhoda je, že dám piect a kludne robim niečo ine a vobec nemusím pozerat ako pečie. Mám to už viac krát vyskušane a zatial ma nesklamala. Ryžový nákyp sa deti nevedia dojest,ale musí byt z pekarničky.
Tá roládka sa Ti vydarila. Si fakt šikovná. Všetká česť.